16 березня 2020 р. 10:31

Департамент надання адміністративних послуг в Одесі не прийматиме відвідувачів без масок

Департамент надання адміністративних послуг в Одесі не прийматиме відвідувачів без масок

Департамент надання адміністративних послуг Одеської міської ради запровадив масочний режим для запобігання ризику захворювання коронавірусом COVID-19.

Про це повідомила пресслужба муніципалітету. 

«З 16 березня 2020 року до особливого розпорядження Одеського міського голови та скасування обмежувальних заходів, для зниження ризику інфікування та попередження розповсюдження гострої респіраторної інфекції, спричиненої коронавірусом COVID-19, в Департаменті надання адміністративних послуг Одеської міської ради встановлено режим прийому суб'єктів звернень тільки за наявності у відвідувачів медичних масок або інших засобів індивідуального захисту», - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Одеський міський голова Геннадій Труханов о 23:09 15 березня, підписав розпорядження «Про тимчасове зупинення роботи об’єктів загального користування, розташованих у м. Одесі, з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену коронавірусом COVID-19». В Одесі мають тимчасово зупинити роботу таких об’єктів загального користування незалежно від форми власності та підпорядкування з присутністю більше 10 осіб, розташованих у місті до особливого розпорядження міського голови та скасування обмежувальних заходів.

 

Детальніше про ситуацію з карантином та коронавірусом у регіоні у нашій стрічці.

Поділитися