03 квітня 2019 р. 10:28

Жителям Доброслава, які не сплачують за комунальні послуги, не видаватимуть довідки

Жителям Доброслава, які не сплачують за комунальні послуги, не видаватимуть довідки

1 квітня, на позачерговому засіданні Доброславської селищної ради Одеської області, депутати внесли зміни до свого рішення «Про затвердження Положення про порядок видачі довідок про склад сім'ї з місця проживання та видачу побутових характеристик».

Відповідно до рішення, тепер, щоб отримати довідку про склад сім'ї, необхідно мати документ про відсутність заборгованості по оплаті за послуги з водопостачання, вивіз сміття та земельний податок з фізичних осіб.

За словами заступника голови селищної ради Максима Калюжного, жителі, які проживають на території селищної ради, але погано сплачують за послуги по водопостачанню, вивіз сміття та земельний податок з фізичних осіб, не отримуватимуть таких довідок. Наприклад, серед жителів багатоповерхових будинків по вулиці Мічуріна всього12%  сплачують  за ці послуги та лише 2% серед тих, які проживають у приватному секторі. 

Голова селищної ради Людмила Прокопечко попросила депутатів селищної ради вплинути на своїх виборців, щоб вони вчасно сплачували за комунальні послуги, тарифи на які вже давно не підвищуються, хоча є така потреба, та не засмічували територію селища. В кінці сесії депутатам роздали інформацію по боржникам.

Поділитися