18 квітня 2019 р. 18:28

У Білгород-Дністровській міській раді обрано нового секретаря

У Білгород-Дністровській міській раді обрано нового секретаря

Чергове 48 засідання Білгород-Дністровської міської ради відбулося 18 квітня, його ключовим питанням порядку денного було обрання нового секретаря ради.

На момент проведення голосування в сесійній залі були присутні 22 депутати Білгород-Дністровської міської ради та міський голова Алла Гінак.

Депутати від партії «Опозиціний блок» покинули приміщення сесійної зали перед початком голосування за обрання нового секретаря ради.

До лічильної комісії було обрано екс-секретаря Білгород-Дністровської міської ради Олександра Єрошенка («Відродження»), Василя Леонтьєва (ВО «Батьківщина»), Михайла Баранова (БПП «Солідарність»), Дениса Кімінчіджі (позафракційний) та Олега Крамара («Довіряй ділам»).

Перед початком голосування від депутата Білгород-Дністровської міської ради Віталія Кірсея (ВО «Батьківщина») надійшла пропозиція про те, щоб депутати залишали свої мобільні телефони, коли ідуть голосувати за секретаря міської ради. Свою пропозицію депутат мотивував процедурою дотримання таємниці голосування.

На що Олександр Єрошенко відповів, що це має залишатися на розсуд самих депутатів, а опасіння, щодо порушення таємниці голосування за обрання нового секретаря ради шляхом фотографування бюлетеня — ніщо інше, як забобони депутатів.

За підсумками голосування новим секретарем Білгород-Дністровської міської ради було обрано Віктора Грозова («Наш Край»). «За» проголосували 19 депутатів, «Проти» — 2 і ще двоє депутатів утримались. 

Нагадаємо, в березні 2019 року депутати Білгород-Дністровської міської ради в Одеській області позбавили повноважень секретаря ради Ольгу Ціпуленко.

Поділитися