09 вересня 2019 р. 15:29

У Лиманському районі додали коштів на житло дітям-сиротам

У Лиманському районі додали коштів на житло дітям-сиротам

На черговій сесії Лиманської райради Одеської області депутати внесли зміни та доповнення до районної програми забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, на цей рік.

Відповідно до програми, на забезпечення житлом дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, всього заплановано витратити 1 мільйон 505 тисяч гривень.

З районного бюджету виділять 1 мільйон 300 тисяч гривень та 205 тисяч - за рахунок селищних та сільських бюджетів. Так, з бюджету Сичавської сільської ради - 100 тисяч гривень, з бюджету Курісовської сільської ради – 5 тисяч гривень, з бюджету Доброславської селищної ради – 100 тисяч гривень.

Районні кошти планують розподілити таким чином: на проведення ремонту житла, що знаходиться у власності дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, витратять 100 тисяч гривень; на забезпечення житлом на праві власності  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, піде 1 мільйон 200 тисяч гривень: Новобілярській селищній раді дадуть 100 тисяч, Сичавській, Курісовській і Кремидівській сільським радам – по 200 тисяч, Новомиколаївській сільській раді – 300 тисяч, Доброславській селищній раді – 200 тисяч.

Нагадаємо, що за два роки в Доброславі виділять 650 тисяч гривень для забезпечення житлом дітей-сиріт.

У березні цього року Лиманська райрада виділила на житло сиротам 1 мільйон 405 тисяч гривень.

Поділитися