22 липня 2019 р. 17:24

У Лиманській райраді змінилися двоє депутатів

У Лиманській райраді змінилися двоє депутатів

На позачерговій сесії Лиманської районної ради 18 липня депутати внесли зміни і доповнення до районної програми «Захист і турбота» і надали згоду на пільговий проїзд залізничним транспортом окремим категоріям громадян та виділили на це 320 тисяч гривень.

Як повідомляє кореспондент ІзбірКому, цього ж дня депутати затвердили програму забезпечення інсуліном хворих на цукровий діабет. Відповідно до програми, на 2019 рік передбачили три тисячі гривень для забезпечення потреб хворих: з державного бюджету виділять 1 тисячу  412 гривень, з районного бюджету – 1 тисячу 326 гривень, а з сільського бюджету Красносільської сільської ради – 262 гривні.

У зв`язку з достроковим припиненням повноважень заступника голови районної ради Івана Ососкала з причини  його обрання депутатом Визирської сільської ради та смертю депутата Вадима Шутьєва (обидва були обрані від «Опозиційного блоку») депутати Лиманської районної ради визнали повноваження Олега Ревуцького та Івана Короля.

Депутати, щоправда, не без суперечок та сумнівів щодо розмірів окладу та кількості штатних одиниць, затвердили штатний розпис комунального підприємства «Житлово-комунальне господарство «Лиманське». Голова районної ради Геннадій Тефтул зазначив, що ці посадові оклади не виділяють з бюджету, а працівники цього підприємства зі своїх доходів планують бюджет і витрачають його на свій розсуд, тому депутати погодились на те, щоб оклади десяти  працівників цього підприємства складали 75 тисяч 300 гривень: директора – 12 тисяч гривень, заступника директора та головного бухгалтера по 11 тисяч 400 гривень,  бухгалтера по матеріалам та водія автотранспортних засобів - по 7 тисяч гривень, економіста – 11 тисяч гривень, машиніста екскаватора – 5 тисяч гривень, старшого робітника – 6 тисяч гривень та двох робітників – по 4, 5 тисяч гривень.

Нагадаємо, що у Лиманському районі планують публічно звітувати про результати використання коштів районного бюджету.

Поділитися