27 лютого 2019 р. 14:32

У Доброславі розпочали встановлювати велопарковки

У Доброславі розпочали встановлювати велопарковки

Наразі у селищі встановили вже п'ять майданчиків, обладнаних для паркування велосипедів.

Цього тижня велопарковки з'явилися біля селищної ради, Парку Слави, Японського саду, парку «Лісова пісня» та універсаму. За словами селищного голови Людмили Прокопечко, ще дві велопарковки планують встановити  біля нового парку (його назву поки не визначили) та біля вуличної бібліотеки, що знаходиться на вулиці Першотравневій.

Нагадаємо, що цього року, відповідно до програми соціально-економічного і культурного розвитку, у Доброславі планується відремонтувати приміщення під туристичний візит-центр, розпочати будівництво першої черги Музею національної гідності побудувати першу велодоріжку - від проспекту Незалежності, вул. Центральна, вул. Першотравнева, вул. Східна  до парку «Японський сад», облаштувати місце виїзної реєстрації шлюбу в парку «Закоханих сердець», провести реконструкцію з прибудовою будівлі кінотеатру «Екран» під культурно-розважальний центр.

Крім того, заплановано встановлення дитячого майданчика в Доброславі, капітальний ремонт харчоблоку дитячого садка і благоустрій території дошкільного закладу.

Поділитися