22 квітня 2019 р. 11:26

Сесія Доброславської селищної ради: продаж землі та півмільйона на ремонт вулиць

Сесія Доброславської селищної ради: продаж землі та півмільйона на ремонт вулиць

19 квітня відбулась позачергова сесія Доброславської селищної ради.

Під час сесії депутати внесли зміни до селищного бюджету, зокрема надавши згоду на виділення по 200 тисяч гривень на поточний ремонт артсвердловини по вулиці Вчительській та на послуги з вивезення твердих побутових відходів. Крім того, 500 тисяч гривень заплановано витратити на поточний ремонт дорожнього покриття на вулиці Центральній, проспекті Незалежності, вулицях Київській, 8 Березня та ремонт бордюрів вздовж вулиці Грубніка.

Крім тог, депутати виділили 10 тисяч 500 гривень матеріальної допомоги дев'яти жителям Доброславської селищної ради на лікування та поховання родичів - від 500  до 2000 гривень.

Цього ж дня депутати надали пільги на харчування трьох дітей учасників АТО (50% від загальної вартості харчування у дитсадку).

Ще одним важливим рішенням було голосування за продаж земельної ділянки товариству з обмеженою відповідальністю «Агропівдень-3» - для зберігання зерна. Експертну грошову оцінку земельної ділянки здійснило ТОВ «Земагросервіс», її вартість склала 4 мільйони 997 тисяч 184 грн. За словами голови селищної ради Людмили Прокопечко, керівники селищної ради розраховували на дещо вищу суму, тому запропонували керівництву ТОВ «Агропівдень-3», крім сплати зазначеної суми, здійснити ремонт дорожнього покриття від того місця, де розташовано елеватор, і до вулиці Перемоги. Виконавчий директор ТОВ «Агропівдень-3» Олександр Іванов, який був присутній на засіданні комісії, повідомив, що між ТОВ «Агропівдень-3» і Доброславською селищною радою буде підписано юридичні документи, відповідно до яких визначать протяжність дорожнього покриття та суму визначених робіт. Ці документи планують підписати після травневих свят. Крім того, він повідомив, що необхідну суму буде виплачено в два етапи: до кінця року виплатять першу половину, а решту - до кінця вересня наступного року.


      

Поділитися