20 серпня 2019 р. 13:05

Роздільнянська районна рада звільнила Фелікса Сігала з посади голови

Роздільнянська районна рада звільнила Фелікса Сігала з посади голови

Депутати Роздільнянської районної ради на позачерговій сесії, яка відбулася сьогодні, 20 серпня, більшістю голосів звільнили з посади очільника Фелікса Сігала 

Скликанню позачергової сесії і звільненню голови ради передували події з призначенням тимчасово виконуючих обов’язки директорів навчальних закладів.

На думку громадськості рішення були прийняті неправомірно. За ініціативи батьківських комітетів, вчителів і безпосередніх учасників подій — директора Степанівської МНВК Людмили Будніченко і т.в.о директора НВК №1 м. Роздільна Світлани Гоцульської, яких профільна комісія вирішила усунути з посад і була скликана сесія.

Першим питанням депутати в присутності громадськості розглянули звільнення Фелікса Сігала з займаної посади. Процедура, згідно з регламентом, проходила у режимі таємного голосування. Із 34 депутатів на засіданні були присутні 27. 20 депутатів проголосували за звільнення, сім депутатів — проти.

Після прийняття цього рішення представники громадськості покинули зал, а депутати під головуванням заступника голови райради Сергія Крилова залишились працювати над іншими питаннями порядку денного.

Нагадаємо, 12 депутатів райради підписали вимогу про скликання 20 серпня позачергової сесії, на якій планують переобрати голову райради.

ФОТО: В.Бондаренко

Поділитися