03 вересня 2019 р. 11:41

Підприємців Доброслава закликали долучитися до будівництва комплексу відпочинку на березі ставка

Підприємців Доброслава закликали долучитися до будівництва комплексу відпочинку на березі ставка

Селищний голова Доброслава в Одеській області Людмила Прокопечко презентувала підприємцям нові проєкти, над якими планується розпочати роботу найближчим часом.

Як повідомляє кореспондент ІзбірКому, 2 вересня у Доброславі привітали з професійним святом підприємців. Під час заходу селищний голова презентувала нові проєкти - на близьку та далеку перспективу.

Так, до 14 жовтня, Дня захисника України, у Доброславі має з'явитись новий об'єкт – Парк української пісні. Вона закликала присутніх долучатись до роботи, адже необхідна техніка, матеріали і багато робочих рук.

За словами голови, селищу необхідні  інвестиції для розвитку, і тому на наступний масштабний проєкт (будівництво набережної ставка) вона попросила звернути особливу увагу та подумати над можливістю зведення готельно-ресторанного комплексу, який має принести значні прибутки. Вона також повідомила, що планує на очищеному ставку зробити пірс, плаваючий басейн, встановити фонтани, висадити дерева, кущі та квіти.

Крім того, до 30-річчя Незалежності заплановано побудувати музей національної гідності. Вона також повідомила, що в парку «Закоханих сердець» мають зробити алею шлюбних церемоній.

Нагадаємо, що 2019 року заплановано капітальний ремонт дорожнього покриття чотирьох вулиць в Доброславі та однієї у Вовківському, поточний ремонт 6 доріг в Доброславі та дороги в селі Шевченків-Кут.

Поділитися