26 травня 2019 р. 15:42

Лиманські депутати відмовилися давати кошти Визирці і розподілили їх між небагатими селами

Лиманські депутати відмовилися давати кошти Визирці і розподілили їх між небагатими селами

Кошти перерозподілили на дороги між невеликими селами Лиманського району Одеської області.

На черговій сесії Лиманської районної ради 22 травня депутат Віталій Кутателадзе, який був відсутній на позачерговій сесії 23 квітня, зажадав переголосувати рішення стосовно коштів на ремонт доріг. Як повідомляє кореспондент ІзбірКому, місяць тому лиманські депутати не погодились надавати 2,5 млн грн на будівництво дороги від миколаївської траси до села Визирка (як було заплановано в бюджеті), а проголосували за розподілення цих коштів на ремонт дороги від траси Р-55 до села Шомполи за 1,5 млн грн, від Шомполів - до хутора Якова за 500 тисяч грн, та від траси Р-55 до села Дмитрівка - теж за 500 тисяч грн.

Тепер же депутат, який працює на ТОВ "ТІС" у Визирці, запропонував депутатам змінити своє рішення та віддати 2,5 млн грн на дорогу до цього села, тому що, на його думку, Визирська сільська рада, яка фактично вже сформувала об'єднану територіальну громаду та є найбільшим платником податків до районного бюджету, найбільше заслуговує на те, щоб отримати ці кошти. Він переконував депутатів, що ці гроші були виділені з державного бюджету. На що йому заперечила Ольга Задорожна – начальник районного фінансового відділу, яка повідомила, що 2,5 млн грн були розподілені від перевиконання дохідної частини районного бюджету за I квартал.

Після нетривалих перепалок і виступу депутата Юрія Бобурчака, який сказав, що ці кошти більше потрібні небагатим сільським радам, котрі не в змозі відремонтувати дорогу, депутати залишили своє рішення від 23 квітня незмінним. 

Поділитися