07 листопада 2019 р. 12:24

Дороги, тротуари і поточний ремонт: які зміни до бюджету-2019 внесли доброславські депутати

Дороги, тротуари і поточний ремонт: які зміни до бюджету-2019 внесли доброславські депутати

На позачерговій сесії Доброславської селищної ради Одеської області   5 листопада депутати внесли зміни до бюджету на 2019 рік. Так, відповідно до змін, з селищного бюджету витратили майже 2 мільйони гривень та отримали субвенцій з бюджетів вищого рівня більше ніж 1 мільйон 300 тисяч гривень. На капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Героїв АТО пішло 946 тисяч гривень, капітальний ремонт тротуарної доріжки на дитячому майданчику в селі Ульянівка - 114 тисяч 300 гривень. Капремонт спортивного майданчика в парку Слави у райцентрі обійшовся бюджету в 100 тисяч 100 гривень, на огорожу в парку «Лісова пісня», туристичний вказівник та снігоприбиральну техніку витратили 213 тисяч 300 гривень. Поточний ремонт складського приміщення в Доброславі обійшовся селищному бюджету в 200 тисяч гривень, а поточний ремонт тротуарної доріжки та «Дошки пошани» в парку Слави - 137 тисяч  300 гривень.

На поточний ремонт мережі вуличного освітлення в Доброславі витратили 60 тисяч гривень, на монтаж системи поливу в парку Закоханих сердець - 125 тисяч гривень селищного бюджету, а на монтаж системи поливу в сквері «Українська пісня» Доброслава – 69 тисяч гривень.

Енергоаудит приміщень Доброславської селищної ради обійшовся бюджету в 15 тисяч гривень, на продукти харчування для дитячого садка Доброслава витратили 100 тисяч гривень, натомість передплата періодичних видань для потреб дитячого садка коштувала бюджету 5 тисяч гривень, а передплата для ветеранів та потреб працівників селищної ради - 30 тисяч гривень.

На електроенергію для селищної ради, Доброславського дитячого садка і Вовківського будинку культури витратили 300 тисяч гривень, на природний газ – 200 тисяч гривень, придбання новорічних подарунків обійшлось в 150 тисяч гривень, а на придбання, монтаж та встановлення металевих конструкцій та огорожі в парку «Українська пісня» витратили 600 тисяч гривень. 

Цього ж дня депутати надали пільги (50 % від загальної суми) на харчування чотирьох дітей в дитячому садку: багатодітній родині, яка виховує трьох дітей, та родині учасника бойових дій, яка виховує одну дитину.

Крім того, депутати надали матеріальну допомогу 13 жителям Доброслава на лікування та поховання на суму 18 тисяч 500 гривень (допомога складає від 1 тисячі гривень до 2 тисяч гривень).

Також за рішенням комісії техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій селищної ради, депутати виділили 5 тисяч гривень малозабезпеченій родині, у якої через зсув грунту відбулось значне пошкодження будинку. Крім того, заступник голови селищної ради Максим Калюжний повідомив, що з резервного фонду району за клопотанням селищної ради планують ще виділити цій родині від 10 до 15 тисяч гривень.

Поділитися