15 грудня 2019 р. 11:57

Дороги і тротуари: доброславські депутати додали коштів на бюджетні витрати

Дороги і тротуари: доброславські депутати додали коштів на бюджетні витрати

Реконструкція дорожнього покриття по вулиці Грубніка в селищі Доброслав на Одещині обійдеться бюджету в один мільйон 177 тисяч  гривень.

Такі зміни ухвалили депутати селищної ради на позачерговій сесії 12 грудня. 

Відповідно до бюджетних змін, 200 тисяч гривень виділено на облаштування плиткою території по вулиці Мічуріна (біля багатоповерхівки), майже 300 тисяч гривень - на капітальний ремонт водогону по вулиці Богдана Хмельницького, реконструкція дорожнього покриття по вулиці Серпневій обійшлась бюджету майже в 400 тисяч гривень, а на капітальний ремонт тротуарної доріжки, огорожі та облаштування зони відпочинку в сквері «Українська пісня» спрямували 1 мільйон 300 тисяч гривень.

На капітальний ремонт зовнішнього освітлення адміністративного будинку Доброславської селищної ради виділили 188 тисяч 856 гривень, на капремонт мережі вуличного освітлення по вулиці Київській - 101 тисячу 910 гривень. На поточний ремонт засобів освітлення та заземлення одного з корпусів дитячого садка Доброслава пішло 30 тисяч гривень, а на придбання бензину, електро- та госптоварів - 100 тисяч гривень.  

Поточний ремонт електромережі в сквері «Українська пісня» коштував 60 тисяч гривень, а поточний ремонт дорожнього покриття на вулицях Садовій, Першотравневій, проспекті 40-річчя Визволення Доброслава - 200 тисяч гривень.

Вивіз побутового сміття, викачка нечистот підприємством «Уют» обійшлися селищному бюджету в 100 тисяч гривень.

Під час сесії голова селищної ради Людмила Прокопечко нагадала, що Доброслав потрапив до «Книги національних рекордів 2020» та вручила одну з таких книг депутату Вячеславу Семенюку. Його сім`я потрапила до книги рекордів як найбільша сім`я в Україні.

   
 

Поділитися