27 січня 2019 р. 17:41

Доброславські депутати затвердили звіт про виконання програми соціально-економічного розвитку

Доброславські депутати затвердили звіт про виконання програми соціально-економічного розвитку

Відповідно до звіту, у 2018 році Доброславською селищною радою проведено капітальний ремонт дорожнього покриття однієї вулиці Доброслава, а 21 грудня минулого року Одеська обласна рада виділила кошти на ремонт ще трьох вулиць Доброслава, який планують провести в цьому році), поточний ремонт 10 вулиць селища та кладовища.

Минулого року у селищі прокладали тротуарні доріжки по декількох вулицях та на двох вулицях капітально відремонтували бордюри. Також капітально відремонтовано дороги в селах Зоринове та  Шевченків-Кут.

Ремонтували в Доброславі і очисні споруди, зовнішні мережі каналізації на двох вулицях, встановили систему відводу дощової води біля багатоповерхівки на Центральній вулиці Доброслава та по одній із вулиць  Вовківського. Минулого року проводили капітальний ремонт водопроводу по одній із вулиць Доброслава, полагодили артезіанські свердловини в Доброславі, провели ремонт центральної магістралі подачі питної води від артезіанської свердловини до резервуарів чистої води,  а також центральної магістралі водогону в селі Шевченків-Кут, встановили водоміри в багатоповерхових будинках по вулицях Доброслава, провели поточний ремонт водогону по одній з вулиць селища, а також встановили систему поливу в доброславському парку Слави. 

У 2018 році відремонтували зовнішнє освітлення по 12 вулицях Доброслава, в селах Вовківське, Ульянівка, Зоринове та Шевченків-Кут. У селі Вовківське встановили дитячий спортивний майданчик на території школи, там же відремонтували пам'ятний знак воїнам Другої світової війни та покращили благоустрій парку Слави в Доброславі,  встановили пам'ятний знак воїнам АТО в парку Слави селища,дитячий майданчик на одній з вулиць Доброслава, відкрили зону відпочинку «Щедрик» в парку Слави, сквери «Дівчина-весна» та «Перлина Доброслав», провели благоустрій території біля багатоповерхових будинків та санітарну очистку зелених насаджень по декількох вулицях Доброслава. Крім того, встановили додатково 10 камер відеоспостереження, провели роботи по нанесенню дорожньої розмітки та встановили дорожні знаки у населених пунктах селищної ради.  

Минулого року проводили ремонтні роботи на території Доброславського дитячого садка: встановили систему пожежного оповіщення, провели капітальний ремонт  туалетів  та буфетних, даху, фасаду та обмостки, розпочали реконструкцію харчоблоку, провели поточний ремонт газифікації та освітлення.

Крім того, минулого року було затверджено Генеральний план Доброслава, а виготовлення проекту встановлення меж в селищі виконано на 50%, тому роботи продовжуються.

Поділитися