22 липня 2019 р. 19:22

Бюджет Лиманського району отримав за півроку майже на 40 мільйонів більше, ніж минулоріч

Бюджет Лиманського району отримав за півроку майже на 40 мільйонів більше, ніж минулоріч

18 липня, на позачерговій сесії Лиманської районної ради, депутати заслухали звіт начальника фінансового управління районної державної адміністрації Ольги Задорожної «Про виконання районного бюджету за перше півріччя 2019 року». 

Вона  повідомила, що в дохід районного бюджету за півроку надійшло більше 377 мільйонів  гривень та зазначила, що основним доходним показником є податок на доходи фізичних осіб,  від якого  надійшло більше 155 мільйонів гривень. Це на 37 мільйонів гривень більше, ніж в минулому році.  

З державного бюджету на пільги, субсидії, допомоги сім`ям з дітьми район отримав майже 85 мільйонів гривень. На освіту з державного бюджету надійшло 76 мільйонів гривень, на охорону здоров`я – майже 20 мільйонів гривень, а всього за півроку на районні установи охорони здоров`я витратили більше 27 мільйонів гривень, на соціальний захист населення - майже 93 мільйона гривень.

У процесі виконання бюджету на пільги та субсидії направлено більше 31 мільйона гривень, з державного бюджету місцевим бюджетам на виплату допомоги сім`ям з дітьми, малозабезпеченим сім`ям, інвалідам з дитинства, дітям-інвалідам, тимчасової державної допомоги дітям та допомоги по догляду за інвалідами І чи ІІ групи - понад 53 мільйони гривень. На надання адресної допомоги малозабезпеченим верствам населення направлено 3 мільйона 381 тисячу гривень.

Установи культури профінансували більше ніж на 3 мільйона гривень: (з них 2 мільйони 611 тисяч гривень - на заробітну плату). За словами Ольги Задорожної, заборгованість із виплати заробітної плати відсутня, за спожиті енергоносії розрахувались повністю.

Поділитися