01 березня 2018 р. 12:27

Роздільнянська райрада відзвітує про свою діяльність лише у березні

Роздільнянська райрада відзвітує про свою діяльність лише у березні

Пленарне засідання  ХХІV сесії Роздільнянської районної ради відбудеться 16 березня. На офіційному сайті райради розміщені 29 проектів рішень, які лише частково відповідають заявленому порядку денному

Згідно з оголошенням про скликання пленарного засідання, на ньому будуть заслухані звіти про виконання плану роботи Роздільнянської райради та звіти постійних комісій райради.

Заявлений  також і звіт голови РДА про здійснення делегованих райрадою повноважень, та керівник апарату РДА Ольга Головко прокоментувала цей пункт кореспонденту ІзбірКома як той, що не відповідає дійсності. Адже голова Роздільнянської РДА Наталя Бараненко вже відзвітувала, планується заслухати і затвердити план роботи Роздільнянської районної ради сьомого скликання на 2018 рік.

Також планується затвердити низку районних програм: Програму розвитку туризму в Роздільнянському районі на 2018-2020 роки, Програму «Здоров’я» на 2014 - 2018 роки» (в новій редакції), Програму сприяння функціонуванню управління соціального захисту населення Роздільнянської районної державної адміністрації на 2018-2020 роки., Програму розвитку туризму на 2018-2020 роки, комплексну Програму «безпечна Роздільнянщина» та інші.

Депутати затвердять Регламент Роздільнянської районної ради сьомого скликання в новій редакції і Статут комунального закладу спільної власності територіальних громад Роздільнянського району «Централізована бібліотечна система Роздільнянського району» в новій редакції. А також внесуть зміни до списку присяжних Роздільнянського районного суду Одеської області. Зазначене у порядку денному і питання про звіти депутатів Роздільнянської районної ради сьомого скликання про свою діяльність з 1 січня 2017 року по 31 грудня 2017 року. Але самих звітів на сайті райради немає.

Заплановано також розгляд і затвердження договорів з орендарями приміщень, що належать районній раді.

Поділитися