12 вересня 2018 р. 16:28

Для шкіл Лиманського району придбають п'ять автобусів

Для шкіл Лиманського району придбають п'ять автобусів

Ці автобуси придбають для Шомполівського НВК, Курісовської ЗОШ, Доброславського НВК, Першотравневого НВК та ДЮСШ.

Лиманські депутати на черговій сесії районної ради, яка відбулась в кінці минулого тижня, прийняли до уваги інформацію про виконання комплексної програми «Освіта Лиманського району на 2015-2018 роки». У районі використовується 16 шкільних автобусів для підвозу 475 дітей та 28 педагогічних працівників, до 15 вересня заплановано завершити процедуру закупівлі ще п'яти автобусів на суму більше 7 мільйонів гривень. 

Начальник відділу освіти Валентина Харламбова відзвітувала про те, що у всіх навчальних закладах Лиманського району є внутрішні туалети. За її інформацією, всі заклади освіти мають інтернет, для чого придбали телекомунікаційне обладнання більше ніж на 290 тисяч гривень. Діти 1-4 класів та діти пільгової категорії мають безкоштовне харчування, на що виділено 4 мільйони 700 тисяч гривень.

До початку навчального року капітально відремонтували дах Дмитрівського НВК на суму більше 174 тис. грн, замінили вікна  в Першотравневому НВК, на що пішло майже півтора мільйони гривень, капітально відремонтували частину приміщення в Сербківській ЗОШ і витратили майже півтора мільйони гривень. Майже стільки ж коштів спрямували на ремонт в Доброславському НВК. Ще півтора мільйони пішло на капітальний ремонт роздягальні в ДЮСШ, продовжуються ремонтні роботи в Трояндівській ЗОШ, де планують витратити  майже півтора мільйони гривень.

Ремонт у Новобілярській ЗОШ обійдеться бюджету в 7,5 млн грн, ще по півтора мільйони піде на капітальні ремонти в Кремидівській та Курісовській ЗОШ.  

За 950 тисяч гривень відремонтують дах Калинівського НВК і майже 300 тисяч гривень витратять на ремонт та заміну вікон в Ониськівському НВК. Десяти школам придбали дизельні генератори майже на 200 тисяч гривень.


 

Поділитися