30 березня 2018 р. 19:57

Депутати Роздільнянської міськради провели останню сесію у залі райради

Депутати Роздільнянської міськради провели останню сесію у залі райради

30 березня у актовому залі Роздільнянської районної ради відбулося пленарне засідання XXVІ сесії Роздільнянської міської ради. 

У ньому взяли участь 19 депутатів із 26, головний бухгалтер міськради Ольга Босюк, начальник оргвідділу Жанна Савінська, заступник міського голови Денис Петров, голова Роздільнянської районної ради Фелікс Сігал.

Як повідомляє кореспондент ІзбірКому, порядок денний засідання складався з 47 питань, 34 з них стосувалися землевпорядкування та виготовлення технічної документації на земельні ділянки та споруди. Депутати делегували 153 тисячі гривень до районної ради, щоб забезпечити участь міських спортивних команд у обласних та всеукраїнських змаганнях. Також затвердили зміни до міського бюджету та до міських програм ЖКГ і енергозбереження — зменшили витрати, а зекономлені кошти перепрофілювали.

Депутати підтримали рішення про коригування проекту «Реконструкція системи водопостачання будівництвом насосної станції третього підйому в м. Роздільна Одеської області» в частині, що вже не відповідає чинним нормам, та вирішили провести повторну експертизу в установленому порядку.

Крім того, за пропозицією постійної комісії з питань соціального захисту населення, молодіжної політики, підтримки культури та спорту, надали матеріальну допомогу десяти мешканцям Роздільної на загальну суму 21,5 тисячі гривень.

Також депутати затвердили низку договорів та кошторисної документації.

Як сказав секретар Роздільнянської міськради Олександр Ісаєв, це була остання сесія у залі райради, наступне засідання депутати проведуть у своєму залі, який закінчують облаштовувати у приміщенні міської ради по вулиці Муніципальній, 17.

Нагадаємо, мер Роздільної відзвітував перед депутатами.

Раніше Роздільнянська міськрада затвердила програму розвитку до 2020 року.

Поділитися