12 липня 2018 р. 11:19

Депутати Лиманської райради затвердили штатний розпис відкритого дружиною президента інклюзивного центру

Депутати Лиманської райради затвердили штатний розпис відкритого дружиною президента інклюзивного центру

10 липня, на позачерговій сесії Лиманської районної ради, депутати затвердили штатний розпис комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр», який було відкрито 17 травня за участі Марини Порошенко, дружини президента України.

Відповідно до розпису, у центрі працюватимуть 11 співробітників: директор, з посадовим окладом близько 5000 грн (разом з доплатами, надбавками його заробітна плата складе близько 8700 грн), двоє логопедів, чия заробітна плата складатиме по 7738 грн у кожного; вчитель-дефектолог; практичний психолог та вчитель лікувальної фізкультури з заробітною платою близько 8793 грн у кожного.

Також у центрі працюватиме водій із заробітною платою близько 2400 грн, та п'ятеро співробітників працюватимуть на півставки: медична сестра (її заробітна плата складатиме 1277 грн), адміністративний помічник з посадовим окладом 1198 грн, прибиральниця та робітник по обслуговуванню (ремонту) приміщень, які отримуватимуть по 960 грн, вихователь (супроводжуючий автобуса) матиме заробітну плату близько 3865 грн.

Нагадаємо, що в Центрі працюватимуть кабінети лікувальної фізкультури, психолого-педагогічних занять, вчителя-логопеда, психолога, тифлопедагога, сурдопедагога. Кабінети оснащені необхідними тренажерами, спеціальними меблями, іграшками.  Це перший такий Центр в Одеській області.
     

Поділитися