29 вересня 2017 р. 17:20

В Роздільній будуть випускати інформаційний вісник

В Роздільній будуть випускати інформаційний вісник

Рішення про випуск інформаційного вісника прийняли депутати Роздільнянської міськради на ХХ позачерговій сесії, яка відбулася 19 вересня

Напередодні Дня міста роздільнянці знайшли у поштових скриньках святковий випуск інформаційного вісника, — газету, вдвічі об’ємнішу за районне видання «Вперед».

Міськрада планує її регулярний випуск.

Рішення про випуск інформаційного вісника прийняли депутати Роздільнянської міськради на ХХ позачерговій сесії, яка відбулася 19 вересня. У міста немає власного видання і поки що засновувати його не планують за браком коштів і можливостей. Але міський голова запропонував депутатам підтримати ідею щоквартального випуску інформаційного вісника, матеріал для якого буде надавати міська рада. Допомогти реалізувати ідею погодився редактор подібного випуску Біляївської об’єднаної громади.

Тож пілотний випуск, який присвячений Дню міста, зверстали в Біляївці, надрукували в Одесі. Вийшло 5 тисяч екземплярів, що обійшлися міському бюджету у 8 тисяч гривень. Валерій Шовкалюк вважає, що один раз на квартал міська рада може собі дозволити такі витрати, а інформаційний вісник з останніми новинами міста, рішеннями міськради і описом найближчих планів буде корисним мешканцям Роздільної.

 

Поділитися