24 вересня 2017 р. 10:47

У Доброславі вводять нову штатну одиницю – інспектора по туризму

У Доброславі вводять нову штатну одиницю – інспектора по туризму

За словами селищного голови Людмили Прокопечко, займатиметься розвитком туризму, активно співпрацюючи з управлінням туризму і культури Одеської облдержадміністрації, розробляти проекти, проводити екскурсії

У четвер, 21 вересня, в Доброславі відбулось засідання позачергової сесії селищної ради, на якій депутати підтримали введення нової штатної одиниці з окладом у 2118 грн – інспектора по туризму, який, за словами селищного голови Людмили Прокопечко, займатиметься розвитком туризму, активно співпрацюючи з управлінням туризму і культури Одеської облдержадміністрації, розробляти проекти, проводити екскурсії.

«Це повинен  бути фаховий спеціаліст, який розуміється на туризмі. Ввести нову одиницю, яка буде займатись проблемами туризму, рекомендували в облдержадміністрації»,- повідомила вона.

Як інформує ІзбірКом, за словами селищного голови, в Одеській  облдержадміністрації Доброславською селищною радою було захищено проект щодо очищення та поглиблення місцевого ставка в центрі Доброслава. 27 вересня цей проект буде розглядатися Міністерством регіонального будівництва, а Євросоюз виділив кошти на підтримку громад, які активно працюють на шляху розвитку туризму. Голова селищної ради повідомила, що це реальні кошти, які можна брати з різних фондів для розвитку. На думку керівницта селищної ради, розчищення ставка буде серйозним поштовхом для розвитку території. А заробітну плату новому спеціалісту збираються виплачувати за рахунок економії коштів.

Поділитися