14 травня 2017 р. 03:00

Дороги Роздільнянського району визнали аварійними на 60%

Дороги Роздільнянського району визнали аварійними на 60%

Про це стало відомо під час сесії районної ради

Депутати Роздільнянської районної ради, які зібралися на засідання ХІХ сесії 12 травня, визнали стан автомобільних доріг загального користування державного значення  на території Роздільнянського району (напрямок — Балта- Велика Михайлівка та Роздільна-Єреміївка) аварійним на 60%. Для ремонту цих доріг вирішили звернутися по допомогу до Кабінету Міністрів України.

Як передає кореспондент ІзбірКому, на питання депутата Андрія Осадця про дорогу на смт Лиманське через Милолюбівку і Кучурган, яка давно вже служить об’єктом для сумних і безнадійних жартів водіїв та пасажирів, голова райради відповів, що її вже ремонтує "Укравтодор" силами області. У районному бюджеті коштів на ремонт доріг немає, тому ремонтують за рахунок облбюджету.

На пропозицію начальника управління розвитку та інвестицій РДА Ігоря Романенка — складати проектно-кошторисну документацію, шукати кошти і контролювати процес ремонту, - депутати не відреагували. Хоча погодились, що "Укравтодор" витрачає кошти обласного бюджету часто марно, адже рік тому дорога Роздільна-Єреміївка вже ремонтувалась, а сьогодні вже немає ніяких ознак того ремонту — ті самі ями.

Присутній на засіданні депутат облради Віктор Бакланов повідомив, що обласна рада виділила на ремонт доріг в області близько мільярда гривень, і дорога від с. Кучурган до Лиманського і Градениць уже є в планах.

 

Поділитися