01 травня 2022 р. 08:38

Ворог готував до 2 травня тираж придністровської газети із закликом до путіна про захист

ФОТО: Цензор. нет

(ФОТО: Цензор. нет)

Напередодні 2 травня продовжується кампанія з розхитування Одеси, прикордонних регіонів та спроб підбурення проросійських сил.

Як повідомили в оперативному командуванні "Південь", військові отримали інформацію про диверсійну заготовку – тираж газети «Приднестровье» від 2 травня 2022 року із нібито офіційним зверненням жителів Придністров’я до путіна із проханням про захист від нападу українських Збройних Сил.

На думку командування завдяки розголосу цієї провокації дії ворожих сил дискредитовано.

ФОТО: білоруський телеграм канал Nехта

Між тим корабельне угруповання противника продовжує блокаду судноплавства в північно-західній частині Чорного моря, та погрожує нанесенням ракетних ударів по всій території України.

Наприклад, по Одесі 30 квітня знов завдали ракетного удару. Цього разу з окупованої території Криму, ракетним комплексом «Бастіон» випущено три ракети «Онікс», які влучили у злітно-посадкову смугу. Руйнування призвели до неможливості подальшої експлуатації ЗПС. Постраждалих немає. 

Нагадаємо, працівники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції вилучили значну кількість різної зброї, комуністичної атрибутики, рекламних брошур із комуністичною та іншою забороненою символікою, посібники з інструкціями правил поведінки, заходів конспірації та стеження для проведення діяльності диверсійно-розвідувальних груп в Одесі.

Російські пропагандисти хочуть розхитати ситуацію в Одесі напередодні трагічної дати 2 травня для чого збираються презентувати новий «документальний фільм».

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися