06 липня 2022 р. 13:01

В Одесі СБУ нейтралізувала п'ятьох російських інтернет-агентів

ФОТО: СБУ

(ФОТО: СБУ)

Кіберфахівці Служби безпеки України нейтралізували мережу російських інтернет-агентів, до якої входили п'ять осіб.

Як повідомили у пресслужбі СБУ, ці люди "розганяли" через соцмережі деструктивні дописи, де заперечували військові злочини загарбників.

Під час обшуків за місцями проживання зловмисників виявлено комп’ютерну техніку та мобільні термінали з доказами підривної діяльності.

Служба безпеки продовжує системну роботу над притягненням до відповідальності всіх організаторів та учасників злочинів проти України.

Зазначимо, на початку липня СБУ затримала ворожого агента. Зловмисник збирав розвідувальні дані щодо дислокації підрозділів ЗСУ та переміщення воєнної техніки і товарів стратегічного призначення в районі залізничного моста у селі Затока Білгород-Дністровського району.

У червні кіберфахівці Служби безпеки України викрили ще п’ятьох прихильників рашистської навали, які публічно виправдовували збройне вторгнення росії в Україну та підтримували дії окупантів.

Служба безпеки України встановила, що спецслужби рф провели серію провокацій у тимчасово окупованих районах півдня та сходу України. 

Мешканець невизнаного Придністров'я відповідатиме перед законом за організацію терактів в Одеській області на замовлення кураторів з російської федерації.

Поділитися