10 квітня 2022 р. 18:35

Поліція влаштувала обшук в будинку одеської журналістки

Поліція влаштувала обшук в будинку одеської журналістки

Працівник поліції вирішив провести в будинку одеської журналістки обшук, не надавши на це законних підстав.

Як повідомила нам Ольга Левчук, інцидент відбувся в її будинку в м. Чорноморськ. Представники поліції проводили перевірку на предмет диверсійних груп та заходили в різні будинку, однак за словами сусідів все обмежувалося перевіркою документів та поверхневим оглядом.

В будинку журналістки (яка одразу про це повідомила), представник поліції на ім'я Дмитро також забажав перевірити її речі, ноутбук та фотоапарат. На вимогу продемонструвати санкцію на проведення обшуку вони припинили свої дії, а документів на обшук поліція не надали. 

В ГУНП в Одеській області випадок поки не коментують.

Наразі Ольга Левчук планує звернутися у державне бюро розслідувань, до керівництва поліції та у прокуратуру, а дії поліцейських пов'язує із своєю критикою на адресу військової адміністрації щодо користування послугами людей, яких висловлювали свої симпатії до російської федерації. 

Нагадаємо, 9 квітня стався вибух у Чорноморську Одеської області. Як повідомив голова Одеської військової адміністрації Максим Марченко, в Чорноморську стався вибух у нежитловому приміщенні. Наразі перевіряють версію про диверсію та шукають диверсантів.

Напередодні ворог наніс удари по селу Красносілка на Одещині ракетами "Бастіон".

Мешканець села Ісаєве Березівського району в Одеській області загинув внаслідок ракетного удару 7 квітня.

Україна повернула під свій контроль захоплене агресором судно «Cапфір».

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися