30 квітня 2022 р. 15:49

Російські пропагандисти знімають «документальний фільм» про події 2 травня в Одесі

ФОТО: dw.com

(ФОТО: dw.com)

Російські пропагандисти хочуть розхитати ситуацію в Одесі напередодні трагічної дати 2 травня для чого збираються презентувати новий «документальний фільм».

Про це повідомили у пресслужбі Управления Служби безопасности України в Одеській області.

Акторами у цьому фільмі будуть ніхто інші, як військові із армії загарбників. Про це стало відомо із нових перехоплень СБУ, які вдалося зробити на території Херсонської області.

«Тобі треба зібрати людей і поставити запитання: чи є серед них ті, що пішли воювати за «ДНР», але були свідками подій до м.Одеси. Зрозумів там? Ну, грубо кажучи, які жили в Одесі, я так розумію, якийсь час», - йдеться в перехоплені.

ВСБУ впевнені, що завдання агресора – посіяти паніку, наше – зберігати спокій та не піддаватися на будь-які провокації.

Нагадаємо, напередодні 2 травня в Одесі запроваджують подовжену комендантську годину, яка триватиме з 22 години 00 хвилин 1 травня  2022 року до 05 годин 00 хвилин 3 травня 2022 року.

 

Вживання таких заходів пов'язане з попередженням провокацій, пов'язаних із річницею подій 2 травня 2014 року, коли в місті загинули 48 осіб.

Нагадаємо, зенітні ракетні війська повітряного командування "Південь", які захищають, зокрема, небо над Одещиною отримали зенітний ракетний комплекс С-300 від країн-партнерів, який значно підсилив протиповітряну оборону в південному регіоні. 

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися