12 жовтня 2022 р. 11:03

ІзбірКом внесли до переліку достовірних медіа Одещини

ІзбірКом внесли до переліку достовірних медіа Одещини

ІзбірКом внесли до переліку місцевих інформаційних каналів, яким можна довіряти в Одеській області, складеному за версією проєкта "Фільтр. Національний проєкт з медіаграмотності".

Проєкт заснувало Міністерство культури та інформаційної політики України у 2021 році, щоб об’єднати зусилля держави, громадського сектору, міжнародних організацій та медіаспільноти задля покращення рівня медіаграмотності українців. 

Окрім ІзбірКома в переліку офіційні сторінки у telegram та Facebook обласної державної адміністрації та її голови Максима Марченка, а також міського голови Одеси Геннадія Труханова.Присутні й ще п'ять засобів масової інформації: Суспільне Одеса, Українська служба інформації, Інформер, Біляївка.Сіті та Сайт міста Одеси, 048.

Раніше Інститут демократії імені Пилипа Орлика за допомогою програми "Краля", розробленою за участі ІзбірКома та Одеської обласної організації "Комітет виборців України", знайшли наративи російської пропаганди у латвійському виданні.

Окрім того, фільм "Одеса: сміх скрізь бомби", режисером якого став головний редактор видання ІзбірКом Валерій Болган, отримав перемогу в номінації "Кращий документальний короткометражний фільм" на міжнародному  кінофестивалі "Золотий кінь" в Індії. Про це повідомив

Поділитися