09 липня 2021 р. 15:21

В Україні створять реєстр заборонених сайтів

В Україні створять реєстр заборонених сайтів

Рада національної безпеки та оборони України вирішила створити реєстр заборонених сайтів.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав член Інтернет-асоціації України Максим Тульєв, який увійшов до робочої групи з питань технічної реалізації реєстру.

"РНБО було прийнято остаточне рішення про створення реєстру заборонених сайтів - того самого "Укркомнадзора", яким ми один одного лякали жартома і який ще рік тому здавався просто цілком неможливим в Україні. Створено робочу групу з питань технічної реалізації реєстру. Я в ній. Спробую якось зупинити це безумство, на шансів відверто мало. Вам все ще пофіг? Думаєте не дійде до голоду і хлібних карток, які здаються такою ж фантастикою зараз? А я ось уже не думаю", - зазначив він.

Нагадаємо, на початку липня в одеському медіапросторі збільшилася кількість прихованої комерційної та політичної реклами у порівнянні з попереднім моніторинговим періодом. 

Депутат Одеської міської ради від партії "Опозиційна платформа — За життя" Володимир Корнієнко вступив до Національної спілки журналістів України.

У лютому кіберфахівці Служби безпеки України викрили масштабну агентурну мережу, яка займалася розвідувально-підривною діяльністю на замовлення спецслужб Російської Федерації.

Поділитися