12 серпня 2021 р. 14:12

Нацрада видала ліцензію новому одеському каналу

Нацрада видала ліцензію новому одеському каналу

Національна рада з питань телебачення та радіомовлення видала ліцензію на супутникове мовлення одеській компанії ТОВ «ТРК Міський телеканал».

Таке рішення регулятор прийняв на засіданні 12 серпня, повідомляє «Детектор медіа».

Компанія вже має ліцензію на кабельний канал GNew, а тепер має намір запустити новий канал «ТВ-1».

Під час засідання співвласник компанії Олександр Козир зазначив, що хоче створювати «позитивне медіа». Це розважальний канал з кінопоказом.

За інформацією Олександра Козира, інвестори каналу є власниками кількох торгових центрів в Одесі, а нещодавно придбали SkyMall у Києві.

«Ми хочемо, щоб наш канал залучав внутрішнього туриста в Одесу та Київ», – додав він.

Студія каналу буде в Одесі, а корпункт у Києві. Надалі студію планують робити на базі SkyMall у столиці.

Регулятор видав ліцензію компанії на 10 років.

Як повідомляла раніше «Економічна правда», у червні новим власником компанії "Оптова мережа 2011", яка володіє майном столичного торгово-розважального комплексу Sky Mall, стало ТОВ "Славіан", кінцевим бенефіціарним власником якого є Сергій Брюховецький.

Нагадаємо, в жовтні 2020 року Національна рада з питань телебачення та радіомовлення задовольнила заяву компанії ТОВ «Балінформкомпанія» місті Балта Одеської області про тимчасовий відступ від деяких умов програмної концепції.

Раніше Національної рада України з питань телебачення і радіомовлення призначила позапланову перевірку трьох супутникових мовників, серед яких ТОВ «Реноме ІНЕТ» (логотип «OLVIA SAT») з Одеси. В березні минулого року власники цього телеканалу одеський забудовник Пантеліс Бумбурас, якому належали 98% мовника і одесит Олександр Проценко (2%) продали його одеситу Михайлу Іванову.  

Поділитися