20 серпня 2021 р. 14:40

ІзбірКом визнано кращим регіональним інтернет-медіа року

ІзбірКом визнано кращим регіональним інтернет-медіа року

Національна спілка журналістів України оголосила підсумки щорічного творчого конкурсу, який був присвячений 30-річчю Незалежності України.

Як зазначають в НСЖУ, понад 150 учасників – журналісти, медіа та журналістські організації – змагалися за перемогу в 14 номінаціях, в тому числі в чотирьох спецномінаціях: «Журналісти проти епідемії», «Всупереч обставинам: історії й долі», «Україна єдина» та «Кращий журналістський матеріал про захисників України».

За результатами конкурсу у номінації "Краще регіональне інтернет-медіа" переможцем визнали одеське видання ІзбірКом, та ІА «Трибуна-Бровари» з Київської області.

У номінації «Журналісти проти епідемії» заохочувальний диплом отримала газета «Порто-Франко».

Роботи учасників оцінювало фахове журі у складі голови Національної спілки журналістів України Сергія Томіленка, директора телекомпанії «Ільдана», секретаря НСЖУ Валентини Душок, секретаря НСЖУ Зої Шарикової, президента Всеукраїнського благодійного фонду «Журналістська ініціатива» Людмили Мех та заслуженого журналіста України Миколи Семени. Внесок до роботи журі також зробили секретарі НСЖУ Володимир Данилюк і Віталій Голубєв. Координатором проведення конкурсу виступила перша секретар НСЖУ Ліна Кущ.

Нагадаємо, Одеський окружний адміністративний суд ухвалив рішення щодо справи за позовом головного редактора видання ІзбірКом Валерія Болгана за юридичного супроводу Громадського центру правосуддя про захист прав журналістів та проти обмеження їх доступу до приміщення Одеської обласної державної адміністрації і Одеської обласної ради. 

Журналісти Одещини звернулися до Уповноваженої Верховної Ради України з прав людини Людмили Денісової з приводу обмеження для представників засобів масової інформації у доступі до приміщення Одеської обласної ради та Одеської обласної державної адміністрації, бо голова Одеської обласної адміністрації Сергій Гриневецький публічно підтримав обмеження доступу журналістів до приміщень адміністрації та облради.

Раніше через відео ІзбірКома одеську депутатку попросили більше не кнопкодавити. Після звернення ІзбірКома три медичних заклади погасили борги по зарплаті. 

Поділитися