08 вересня 2020 р. 08:59

Українцям пропонують навчитися відрізняти фейки від правди онлайн

Українцям пропонують навчитися відрізняти фейки від правди онлайн

Неприбуткова організація IREX in Ukraine та студія онлайн-освіти EdEra розробили «Very Verified: онлайн-курс з медіаграмотності».

Про це на своїй сторінці в Facebook представниця IREX Світлана Бондар

Курс вже доступний трьома мовами: українською, англійською та російською, а щоб його пройти треба зареєструватися.

«Коли світ переживає складні глобальні виклики, кількість неправдивої інформації щодо коронавірусу зашкалює, а в Україні розпочалася передвиборча кампанія, відповідь на це питання очевидна», - йдеться в повідомлені.

IREX - це міжнародна неприбуткова організація, що адмініструє інноваційні програми для розвитку лідерського потенціалу з метою покращення якості освіти, посилення впливу незалежних ЗМІ та сприяння розвитку плюралістичного громадського суспільства. Заснована в 1968 році.

Нагадаємо, станом на 7 вересня 2020 року в складі територіальних виборчих комісій, які здійснюють підготовку та проведення місцевих виборів в Одеській області, відбулося 259 замін.

Нагадаємо також, що Центральна виборча комісія розподілила субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на підготовку і проведення місцевих виборів 25 жовтня 2020 року та на виготовлення органами ведення Державного реєстру виборців списків виборців та іменних запрошень. 

Поділитися