23 жовтня 2019 р. 17:22

Фактор російської пропаганди та дезінформації під час виборів 2019 року в Україні, - книга від КВУ

Фактор російської пропаганди та дезінформації під час виборів 2019 року в Україні, - книга від КВУ

Білу книгу «Фактор російської пропаганди та дезінформації під час виборів 2019 року в Україні» підготовлено завдяки фінансовій підтримці Офісу Шотландської національної партії Вестмінстерської фундації за демократію (ШНП ВФД). 

Білу книгу «Фактор російської пропаганди та дезінформації під час виборів 2019 року в Україні» підготовлено всеукраїнською громадською організацією "Комітет виборців Украиїни" завдяки фінансовій підтримці Офісу Шотландської національної партії Вестмінстерської фундації за демократію (ШНП ВФД). 

Погляди, висловлені в цій книзі, відображають позицію Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» і можуть не збігатися з офіційною позицією Офісу Шотландської національної партії Вестмінстерської фундації за демократію (ШНП ВФД).

КВУ — Всеукраїнська громадська організація, заснована як незалежна позапартійна організація для сприяння демократичним перетворенням у державі, зокрема шляхом здійснення незалежного громадського моніторингу виборчих процесів та процесів референдуму, як на загальнодержавному, так і на місцевому рівні, а також громадського лобіювання відповідних законодавчих змін. В Україні зареєстровано 125 обласних, районних та міських організацій (відділень) ВГО КВУ в усіх регіонах держави.

ШНП – проєвропейська лівоцентристська партія, що має унікальний досвід у сфері формування політики та співпраці у ролі правлячої (та найбільшої) партії в Парламенті Шотландії та опозиційної партії (третьої за кількістю депутатів) в Парламенті Сполученого Королівства. Своїми напрацюваннями вона активно ділиться у процесі програмної діяльності. 

Вестмінстерська фундація за демократію — позавідомча публічна організація Сполученого Королівства, створена для сприяння демократичним процесам у світі. ВФД працює у партнерстві з політичними партіями Сполученого Королівства, парламентами, виборчими установами й інституціями фінансового контролю, надаючи підтримку країнам світу в забезпеченні більш справедливої, ефективної та підзвітної системи урядування.

Поділитися