24 липня 2018 р. 18:25

В Одесі відбудеться форум «Медіаграмотність: регіональний вимір»

В Одесі відбудеться форум «Медіаграмотність: регіональний вимір»

Одеська обласна організація "Комітету виборців України" спільно з медіа-холдингом ІзбірКом розпочала регіональну комплексну кампанію з підвищення рівня медіаосвіти, критичного мислення та свідомого сприйняття медіаматеріалів для жителів Одеського регіону.

Головним напрямком першого етапу діяльності стало проведення понад 50 тренінгів з медіаграмотності в районах і новостворених об'єднаних громадах області. Цільовими аудиторіями були обрані школярі, студенти, вчителі, бібліотекарі, місцеві журналісти.

Основними темами тренінгів стали медіаграмотність як життєво необхідний навик в сучасному соціально-політичному і культурному контексті України; медіаосвіта і громадянське суспільство; інструменти медіаграмотності за часів інформаційних війн; медіаосвіта і медіаграмотність в навчальних закладах; медіа та інформаційна грамотність в сучасній бібліотеці тощо.

В Одесі 27 липня відбудеться форум з медіаграмотності, до участі в роботі якого запрошено експертів, освітян, бібліотекарів, журналістів та громадських активістів.

Форум відбудеться в приміщенні Терміналу 42 (вул. Рішельєвська, 33, 4 поверх).

Початок о 10:00,  підхід до преси заплановано на 12:30.

Реєстрація за формою

Реалізація цього проекту стала можливою завдяки підтримці американського народу, що була надана через проект USAID «У-Медіа», що виконується міжнародною організацією Інтерньюз. Зміст матеріалів є виключно відповідальністю Одеської обласної організації ВГО "Комітет виборців України" та необов’язково відображає точку зору USAID, уряду США та Інтерньюз

Поділитися