15 квітня 2022 р. 21:59

В Одесі відкривають безкоштовний курс підготовки акторів «Акторське мислення»

Фото: «Театр №7»

(Фото: «Театр №7»)

Перший репертуартний імерсивний театр в Україні «Театр №7», що діє на базі джаз-клубу «Перон №7», відновлює підготовку акторів на базі курсу «Акторське мислення».

Організатори запевняють, війна рано чи пізно закінчиться, театри повернуться до роботи, а, отже, будуть потрібні актори.

Тож кожен, хто все життя мріяв про акторську кар’єру, однак в силу обставин не мав часу на навчання, може зараз здійснити свою мрію.

До війни курс коштував 8 тисячі гривень, однак зважаючи на військовий стан економіки, майстри курсу прийняли рішення, що учасники можуть придбати курс за будь-яку суму за бажанням або проходити його абсолютно безкоштовно.

Програма «Театру №7» пропонує студентам спиратись на "чотирьох китів" акторського мислення, а саме на:

- сторітеллінг та основи драматургії;
- дієвий та подієвий аналіз п'єси;
- детальний аналіз та розкриття персонажа;
- дієву імпровізацію та побудову сценічного партнерства.

Більше 50% часу навчання будуть присвячені персональній та командній аналітичній роботі, що дозволяє швидко напрацювати досвід акторського існування в єдиному середовищі з глядачем, звільняючи від страху "що робити на сцені?".

Організатори зазначають, що курс орієнтований на людей, які не мають акторської освіти, але буде корисним й фахових акторам.

На курс можуть записатись громадяни віком від 18 до 60 років, які хочуть і планують працювати актором. 

Навчання відбуватиметься на «Пероні №7» (Олександрівський проспект, 16) близько трьох місяців. Заняття відбуватиметься 2-4 рази на тиждень по три години кожне. Розклад погоджуватиметься з навчальною групою.

Організатори обіцяють, що кращі випускники будуть запрошені в трупу імерсійного театру та працевлаштовані в проектах «Театру №7» та Interactive Onstage Series.

«Театр №7» запрошує записатись на кастинг, заповнивши відповідну анкету за посиланням.

 

Поділитися