14 червня 2022 р. 19:02

Одеський театр опери та балету відновлює роботу

ФОТО: Оперний театр

(ФОТО: Оперний театр)

Одеський національний академічний театр опери та балету планує повернутися до роботи та демонстрації вистав найближчим часом. 

Про це повідомили у театрі.  

Там також зазначили, що концерти "Опера Гала" (17 червня)  та "Балет Гала", а також оперу "Запорожець за Дунаєм" присвятять Збройним силам України. 

Адміністрація установи звернула увагу відвідувачів на те, що у випадку повітряної тривоги показ вистави буде перервано, а всім глядачам необхідно буде пройти в захисне укриття, яке знаходиться у театрі, у супроводі білетерів. Кількість місць в залі театру, відповідно до вимог, відповідатиме кількості місць в захисному укритті, відтак кількість квитків буде обмежена.

Також при вході до театру буде здійснюватися перевірка металодетектором на предмет виявлення предметів, обіг яких заборонено чи обмежено, або становить загрозу життя чи здоров’ю людей. 

Нагадаємо, раніше речник голови Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук повідомив, що з метою підтримки діячів культури та мистецтва, розглядається можливість відкриття для роботи декотрих театрально-видовищних закладів міста Одеси.

Нагадаємо також, депутати Одеської обласної ради під час сесії 3 червня змінили назву комунального підприємства "Одеський обласний академічний російський драматичний театр", прибравши з неї згадку про росію.

Поділитися