22 вересня 2020 р. 17:13

«Собор болгар», дитячі книги та фестиваль: департаменту культури виділили 206 тисяч

«Собор болгар», дитячі книги та фестиваль: департаменту культури виділили 206 тисяч

Голова Одеської обласної адміністрації Максим Куций підписав низку розпоряджень про виділення коштів Департаменту культури, національностей, релігій та охорони об’єктів культурної спадщини. 

Зокрема йдеться про чотири документи. 

Для відшкодування витрат, пов’язаних з участю у проекті «Собор болгар України» виділили 26 тисяч 620 гривень, для оплати витрат, пов’язаних з виданням збірника «Пливуть кораблики морями. Мариністика українських поетів 20 років, створена на одеському узбережжі» та дитячої книги «Казки для синів» КУ «Одеський літературний музей» та придбанням дерев’яних рам для картин КУ «Одеський музей західного і східного мистецтва» -  64 тисячі 910 гривень.

А також для відшкодування витрат, пов’язаних з організацією та проведенням Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України - 4,5 тисяч і для відшкодування витрат, пов’язаних з проведенням 26-го Міжнародного фестивалю сучасного мистецтва «Два дні і дві ночі нової музики» - 109, 9 тисяч гривень.

Нагадаємо, раніше на оплати витрат, пов’язаних із закупівлею медикаментів та виробів медичного призначення, Департаменту охорони здоров’я Одеської обласної державної адміністрації виділили 764 тисячі 22 гривні.

Поділитися