30 березня 2017 р. 03:00

У Доброславі облаштовують п'ятий парк - «Закоханих сердець»

У Доброславі облаштовують п'ятий парк  - «Закоханих сердець»

Наразі у селищі є чотири парки

З початком весни у Доброславі розпочато роботи з благоустрою чергового парку. Облаштування місця для відпочинку ініціювали місцеві депутати, керівництво селищної ради та місцеві жителі.

Як повідомляє кореспондент ІзбірКома, майбутній парк матиме назву "Парк закоханих сердець" і розташований на місці колишнього стихійного сміттєзвалища, неподалік від місцевого ставка.

Наразі тут уже прибрали смітник і почали висаджувати рослини. Планується висадити чимало дерев і квітів, також тут з`являться металеві скульптури та альтанки. У цьому ж парку облаштують автостоянку для відпочивальників.

ФОТО: Л. Прокопечко/Facebook

Як повідомляв ІзбірКом, зараз у Доброславі тривають роботи у ще одному новому парку - Японському саду. На його території вже з`явився «Сад каміння» , підготовлено територію до висадки сакур, завезено родючий грунт, тривають роботи з облаштування ставочка, підводиться вода, зроблено доріжки з декоративної цегли.  

ФОТО: Л. Прокопечко/Facebook

Нагадаємо, раніше у селищі був лише один парк - Слави, облаштований у радянські часи на честь воїнів-визволителів. 

Менше десяти років тому тут було облаштовано Меморіальний комплекс жертв голодоморів та політичних репресій. У минулому році в Доброславі з`явився третій оригінальний парк - «Лісова пісня», де "оселилися" герої Лесі Українки, а вулицю Центральну було прикрашено скульптурами авторства відомого одеського скульптора Кирила Максименка.

Крім того, на вулиці Грубніка з'явився четвертий парк - сімейного відпочинку - з дитячим майданчиком та металевою квіткою - водяною лілією на імпровізованій водоймі. 

Поділитися