21 червня 2022 р. 12:32

Є постраждалі: на трасі Одеса-Рені перекинулася маршрутка

ФОТО: Національна поліція

(ФОТО: Національна поліція)

Поліцейські розслідують обставини дорожньо-транспортної пригоди за участі маршрутного автобуса "Рені-Одеса", яка сталася сьогодні близько сьомої ранку біля села Миколаївка-Новоросійська.

За попередньою інформацією, під час руху у маршрутного таксі під керуванням 54–річного чоловіка лопнули два колеса, від чого транспортний засіб перекинувся на бік. 

В салоні перебувало 13 пасажирів та водій. В результаті ДТП одна жінка отримала перелом ключиці та ребер, ще п’ять відбулися саднами.

На місці аварії працювали співробітники територіального відділу поліції. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, 21 жовтня 2021 року співробітники поліції обмежили рух трасою Одеса-Київ через зіткнення автівок на 313 кілометрі автодороги неподалік селища Любашівка. 

А 13 жовтня сталося ДТП з маршруткою на Одещині. Водій маршрутного автобусу в’їхав у бетонний стовп на першій станції Люстдорфської дороги в Одесі, через що отримали травми та звернулися по допомогу до медичного закладу дев’ять пасажирів. І це була вже друга дорожньо-транспортна пригода за участю маршрутного автобусу на Одещині того тижня.

Поліція кваліфікувала дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ – Одеса, через яку постраждали дев'ятеро пасажирів маршрутного таксі та загинули двоє, як порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинили загибель кількох осіб.

Поділитися