02 червня 2022 р. 13:59

Військові прокурори скерували в суд справу підрядника, підозрюваного в крадіжці 6 мільйонів

Військові прокурори скерували в суд справу підрядника, підозрюваного в крадіжці 6 мільйонів

Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Південного регіону завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з комерційних підприємств в Одеській області.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури.

Підприємця обвинувачують у заволодінні бюджетними грошовими коштами, виділеними Міністерством оборони України для будівництва фізично-оздоровчого комплексу для військовослужбовців на території Одеської області.

Встановлено, що упродовж 2018 року керівник підприємства до офіційних документів – актів приймання виконаних робіт вносив недостовірні відомості про завищення обсягів підрядних робіт, які фактично підприємством не виконувались.

На підставі цього на його рахунок було незаконно перераховано грошові кошти, які виділені з державного бюджету, чим завдано шкоду економічним інтересам держави на суму понад 6 млн грн.

Нагадаємо, слідчі поліції повідомили про підозру керівнику підрядної компанії за фактом службового підроблення та привласнення бюджетних коштів під час ремонту школи в Одесі.

Болградська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно підприємця, який підключав Інтернет у школах колишнього Тарутинського району. 

Поділитися