08 червня 2022 р. 20:02

В Одесі затримали любительку фотографувати заборонені пляжі

В Одесі затримали любительку фотографувати заборонені пляжі

Співробітники поліції 7 червня у Київському районі Одеси біля одного з пляжів затримали жінку, яка фотографувала лінію узбережжя, та  пляжі, на яких встановлені таблички про заборону.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції.

Під час огляду мобільного телефону у затриманої знайшли фотографії зруйнованих будинків після обстрілів, а також активне спілкування з абонентами російської федерації.

"Жінка поводилася зухвало, постійно нервувала, на запитання відповіді надати не змогла. Її затримали та передали до відповідних служб для подальшої перевірки", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, правоохоронці в рамках контрдиверсійних заходів затримали одесита завербованого федеральною службою безпеки російської федерації.

7 червня патрульні поліцейські відзвітували про затримання на пляжі чоловіка, в телефоні якого знайдені фото інфраструктурних об'єктів які він передавав російським абонентам. 

Нагадаємо, прокурори Одеської обласної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно місцевого мешканця за фактом державної зради та незаконного поводження з вогнепальною зброєю та бойовими припасами.

Раніше правоохоронці повідомляли про затримання шістьох підозрілих осіб, які можуть бути причетними до співпраці з росіянами.

Поділитися