19 жовтня 2022 р. 10:12

На депутата Одеської міської ради напали на вулиці

Фото: Думська

(Фото: Думська)

Національна поліція в Одеській області почала кримінальне провадження щодо нападу на вулиці Богдана Хмельницького в Одесі на депутата міської ради Романа Сеника

Як повідомили ІзбірКому в поліції, нападникові інкримінують хуліганство. 

Чоловік бризнув з балона газом у машину Романа Сеника, під час конфлікту на дорозі, а в автівці на той час знаходилися дружина депутата із їхньою донькою-немовлям.

Дружину та дитину правоохоронці відправили на обстеження до лікарні. Нападника затримали невдовзі після інциденту. Депутат одразу зателефонував 102 та викликав патрульних. 

Як повідомляє видання Думська, між депутатом та водієм автомобіля Subaru стався конфлікт через порушення правил дорожнього руху.

29-річний водій Subaru під'їхав до Nissan, в якому знаходився Роман Сеник, і бризнув у депутата із газового балончика.

Роман Сеник донедавна входив у фракцію "Опозиційна платформа - За життя" в Одеській міській раді. У березні 2022 року 100% депутатів партії "Опозиційна платформа - За життя" в Одеській міськраді залишили лави політсили.

У 2019 році журналіст Богдан Осинский заявив про напад на нього з боку депутата тоді ще обласної ради Романа Сеника. Це сталося під час протистояння між прихильниками відстороненого настоятеля кафедрального Собору Різдва Христового Віталія Сеника - батька депутата та настоятеля єпископа Одеського та Балтського Павла.

У 2016 році Роман Сеник також виявився учасником бійки, щоправда тоді напали на нього. Як повідомила тоді пресслужба "Опозиційного блоку", депутат облради від партії "Довіряй ділам" Дмитро Чапір під час роботи комісії висловлював зауваження на адресу депутата від "Опоблоку" Романа Сеника.

"Під час засідання Дмитро Чапір запропонував Роману Сенику вийти в хол будівлі. Як зафіксували камери зовнішнього відеоспостереження, Дмитро Чапір наполягав на з'ясуванні стосунків у службовому приміщенні, де не встановлені камери, а після того, як Роман Сеник відмовився, напав на нього, зробивши больове захоплення за шию. За фактом нападу депутат Сеник викликав поліцію", - повідомили у пресслужбі.

Поділитися