23 вересня 2022 р. 19:02

В Одесі через вибух на заправці загинула людина

В Одесі через вибух на заправці загинула людина

Працівник підрядної організації, який проводив на території автозаправної станції зварювальні роботи, загинув через вибух на цій АЗС.

Про це повідомили ІзбірКому працівники поліції на місці події.

Наразі поліцейські почали провадження за фактом порушення встановлених законодавством вимог пожежної або техногенної безпеки. 

Попередньо встановлено, що чоловік під час виконання робіт не вжив заходів щодо дотримання правил та норм безпеки.

На місці події працюють слідчо-оперативна група територіального відділу поліції та працівники державної служби з надзвичайних ситуацій.

Зазначимо, що вибух стався незадовго до початку повітряної тривоги, тож деякі telegram-канали поквапилися повідомити про нібито влучання безпілотника у заправку падіння на неї уламків ракети. Втім хоча безпілотники й наробили зла, пошкодивши чотири житлові будинки, зруйнувавши адмінбудівлю в припортовій зоні та також вбивши людину, вони до вибуху на АЗС відношення не мали. 

Крім того, останнім часом мешканці Одеси знаходять на вулицях вибухонебезпечні предмети. Так, житель Одеси 20 вересня звернувся в поліцію через знахідку предмету, схожого на ручну гранату РГД-5, на вулиці в Приморському районі міста. 

Патрульні поліцейські Одеси вчора, 19 вересня, отримали повідомлення, що на одному з пляжів міста в Київському районі знайдений вибухонебезпечний предмет. Поліцейські прибули на місце та виявили предмет, схожий на постріл для підствольного гранатомету радянського зразку ГП-25. 

Поділитися