10 червня 2022 р. 17:37

В Ізмаїлі розбійники забрали в біженців авто та цінності на 750 тисяч гривень

ФОТО: ілюстративне

(ФОТО: ілюстративне)

Прокурори Ізмаїльської окружної прокуратури Одеської області скерували до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох мешканців Ізмаїльського району, підозрюваних у розбійному нападі, вчиненому в умовах воєнного стану, незаконному заволодінні транспортним засобом та незаконному поводженні з вогнепальною зброєю.

Про це повідомили в пресслужбі Одеської обласної прокуратури. 

За даними слідства, обвинувачені, з метою наживи в період воєнного стану, напали на двох переселенців з Миколаєва, які були в автомобілі, припаркованому на одній з вулиць Ізмаїла.

Нападники, погрожуючи потерпілим вогнепальною зброєю, витягли їх з салону авто, повалили на землю та почали наносити удари прикладом, а також ногами по голові та іншим частинам тіла, вимагаючи передати їм наявні кошти та цінні речі. Залякуючи застосуванням зброї, підозрювані присвоїли кошти та цінні речі потерпілих на загальну суму майже 750 тисяч грн і втекли з місця злочину на їхньому автомобілі.

Наразі за клопотанням прокуратури обвинувачені перебувають під вартою.

Нагадаємо, двох мешканців Одещини судитимуть за незаконне зайняття рибним промислом, що заподіяло істотну шкоду природному середовищу.

Кіберфахівці Служби безпеки України викрили п’ятьох прихильників рашистської навали, які публічно виправдовували збройне вторгнення росії в Україну та підтримували дії окупантів.

Прокуратура відсуджує в приватників понад тисячу гектарів землі. Прокуратура наполягає на поверненні землі у власність держави та постійне користування державного підприємства «Одеське обласне підприємство по племінній справі у тваринництві».

Спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері Південного регіону завершила досудове розслідування та скерувала до суду обвинувальний акт стосовно керівника одного з комерційних підприємств в Одеській області, підозрюваного в крадіжці 6 мільйонів.

Поділитися