18 січня 2022 р. 12:10

Справу реєстраторки з одеського комунального підприємства скерували до суду

Справу реєстраторки з одеського комунального підприємства скерували до суду

Прокурори Суворовської окружної прокуратури Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно реєстраторки одного з комунальних підприємств Одеської міської ради за фактом одержання неправомірної вигоди.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Йдеться про реєстраторку, яку затримали 18 листопада 2021 року. Жінку обвинувачують в тому, що вона одержала 1,2 тисячу доларів США хабара за виготовлення та реєстрацію документів, необхідних для приватизації квартири.

Під час передачі готового пакету документів щодо приватизації квартири та одержання другої частині коштів жінку затримали правоохоронці.

Наразі обвинувачена звільнена із займаної посади.

Раніше слідчі Державного бюро розслідувань скерували в суд обвинувальний акт стосовно колишнього голови ліквідаційної комісії одного із державних підприємств Міністерства оборони України за фактом ухилення від сплати податків.

У вересні 2021 року адвокат чиновника Міністерства оборони Василя Ракула, якого підозрюють у хабарі в мільйон доларів і ухиленні від податків, клопотав про відведення судді.

Втім вже у грудні 2021 року Приморський районний суд Одеси відхилив скаргу ексначальника Південного управління капбудування Міноборони Василя Ракулаякий відмовився від спроби скасувати підозру у хабарі на 1 мільйон доларів США.

До того Приморський суд двічі не міг ухвалити рішення за позовом ексначальника Південного управління капітального будівництва Міноборони Василя Ракула.

Поділитися