29 червня 2022 р. 21:04

Справу про заволодіння землею бази "Гідротехнік" в Затоці скерували в суд

ФОТО: Затока.com

(ФОТО: Затока.com)

Прокурори Білгород-Дністровської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно мешканця Білгород-Дністровська за фактом пособництва у використанні підроблених документів та шахрайському заволодінні землею рекреаційного призначення.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

Слідством з’ясовано, що чоловік спільно з інженером-землевпорядником протягом 2020-2021 років, на підставі підробленої землевпорядної документації, до якої внесено недостовірну інформацію про наявність неіснуючих садових будинків, заволоділи земельними ділянками в курортній зоні селища Затока площею 0,069 га та 0,049 га загальною вартістю майже 2 млн гривень.

Ділянки розташовані на території бази відпочинку "Гідротехнік", яка перебуває у власності Державного агентства водних ресурсів України та використовуються для відпочинку та оздоровлення населення.

Крім того, зазначені землі входять до складу екологічної мережі України.

Матеріали стосовно інженера-землевпорядника виділені в окреме провадження у зв’язку з його розшуком.

Нагадаємо, у квітні правоохоронці оголосили підозру інженеру-землевпоряднику та особі, яка організувала шахрайську схему заволодіння землею, за фактом пособництва у використанні підроблених документів та шахрайському заволодінні землею рекреаційного призначення.

Прокурори Доброславської окружної прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно керівниці одного з управлінь Южненської міської ради Одеської області, обвинуваченої у скоєнні корупційного злочину.

Болградська окружна прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт стосовно підприємця, який підключав Інтернет у школах колишнього Тарутинського району. 

Поділитися