13 січня 2022 р. 21:18

Справу підозрюваного у хабарництві співробітника Держспецзв’язку в Одесі

Справу підозрюваного у хабарництві співробітника Держспецзв’язку в Одесі

Одеська спеціалізована прокуратура у військовій та оборонній сфері направила до суду обвинувальний акт стосовно заступника начальника територіального вузла – начальника відділу кадрової роботи Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації України, якого обвинувачують у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди.

Про це повідомили у пресслужбі прокуратури.

Встановлено, що у жовтні 2021 року вказаний посадовець одержав неправомірну вигоду в сумі 8 тисяч гривень від військовослужбовця за видачу особистих військово-облікових документів, у тому числі військового квитка, у зв’язку зі звільненням з військової служби.

Зазначимо, слідчі Державного бюро розслідувань завершили досудове розслідування стосовно тимчасово виконуючого обов'язки начальника Управління державного екологічного нагляду біоресурсів Держекоінспекції по Миколаївській та Одеській області, який вимагав у підприємця 5 тисяч доларів США за неперешкоджання роботі автозаправної станції.

Також слідчі Державного бюро розслідувань скерували в суд обвинувальний акт стосовно колишнього голови ліквідаційної комісії одного із державних підприємств Міністерства оборони України за фактом ухилення від сплати податків.

Правоохоронці завершили досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно трьох членів міжнародного злочинного угруповання за фактами контрабанди наркотичних засобів в особливо великих розмірах, а також їх придбання, зберігання і перевезення з метою збуту.

Поділитися