16 травня 2022 р. 11:37

Шахраї підробили рішення селищної ради, щоб захопити землю на 2 мільйони в Затоці

ФОТО: Одеська обласна прокуратура

(ФОТО: Одеська обласна прокуратура)

Прокурори повідомили про підозру двом мешканцям Білгород-Дністровського району за фактом фальсифікації документів та шахрайського заволодіння землею.

Про це повідомили у пресслужбі Одеської обласної прокуратури.

З’ясовано, що спільники, використовуючи підроблені документи, заволоділи земельною ділянкою в прибережній зоні смт Затока на бульварі Золотий Берег площею 0,093 га вартістю понад 2 млн гривень.

Так, ділки, на підставі підробленого рішення Затоківської селищної ради про відведення земельної ділянки у власність, зареєстрували право власності на підставну особу.

Раніше правоохоронці оголосили підозру інженеру-землевпоряднику та особі, яка організувала шахрайську схему заволодіння землею, за фактом пособництва у використанні підроблених документів та шахрайському заволодінні землею рекреаційного призначення.

У квітні Генеральний штаб Збройних сил України, надаючи оперативну інформацію щодо російського вторгнення станом на шосту ранку 28 квітня, констатував, що з метою коригування та оцінки результатів вогневого ураження ворог провів повітряну розвідку в районі населеного пункту Затока.

Поділитися