03 квітня 2022 р. 11:21

Прикордонники вилучили в громадянина Туреччини понад 500 тисяч доларів

Прикордонники вилучили в громадянина Туреччини понад 500 тисяч доларів

Прикордонники затримали громадянина Туреччини в Ізмаїлі, який намагався вивезти в Румунію 541 тисячу доларів США, сховавши їх в машині.

Про це повідомили у Південному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.

Загалом з початку російської агресії прикордонники півдня в пунктах пропуску на Одещині зупинили намагання вивезти значні грошові накопичення майже у 20 випадках. Співвітчизники приховували кошти в особистих  речах, у валізах, в салонах та в багажних відділеннях своїх автівок. 

Загальна сума коштів, яку виявили на південних рубежах з початку російського вторгнення - це більше 4 мільйонів доларів США, понад 200 тисяч євро та більш як 300 тисяч гривень. Кошти вилучені Державним бюро розслідувань тривають слідчі дії. 

Нагадаємо, співробітники Державної служби з питань надзвичайних ситуацій загасили пожежу на даху ресторана "Реберня" на території пляжу "Аркадія" в Одесі. 

На Одещині працівники Нацполіції спільно з Департаментом стратегічних розслідувань провели профілактичне відпрацювання представників «криміналітету», тобто перевірили чи не співпрацює злочинний світ з російськими засланцями та диверсійно-розвідувальними групами. 

Підрозділи ворожої армії, які виконують нібито миротворчі функції на території Придністровського регіону Республіки Молдова, активізувалися для проведення провокацій та демонстраційних дій на кордоні з Україною. 

Поділитися