13 липня 2022 р. 11:00

Правоохоронці перевіряють інформацію про побиття поліціантами підозрюваного у корупції

Правоохоронці перевіряють інформацію про побиття поліціантами підозрюваного у корупції

Департамент стратегічних розслідувань проводить службову перевірку за інформацією про побиття співробітником департаменту працівника Одеського муніципалітету, підозрюваного у вимаганні хабаря.

Відео інциденту було оприлюднено 8 червня, на ньому співробітник поліції жорстоко б'є людину під час затримання, повідомляє Іnformer

Відповідні кадри було оприлюднено на YouTube-каналі "Стоп корупції".

На відео видно, як поліціант витягнув чоловіка за руки по підлозі, вдарив його кілька разів ногами в живіт, а потім головою об стіну.

Відео: "Стоп корупції" 

"Через деякий час після проведення заходів у засобах масової інформації з’явитись відомості щодо можливої некоректної поведінки одного із співробітників управління. Позиція керівництва Департаменту щодо фактів некоректної та нестримної поведінки підлеглих працівників у спілкуванні з громадянами є дуже рішучою, у жодному разі будь-які порушення службової дисципліни, насамперед грубі, не мають бути виправдані, а навпаки суворо покарані", – йдеться в повідомленні департаменту.

Нагадаємо, прокурори Одеської обласної прокуратури та Білгород-Дністровської окружної прокуратури 12 липня повідомили про підозру керівнику одеського відокремленого підрозділу однієї з антикорупційних громадських організацій у вимаганні 600 тисяч доларів США.

Зазначимо також, що на початку червня працівники поліції затримали головного спеціаліста одного з управлінь Одеської міськради під час одержання неправомірної вигоди.

А раніше поліцейські затримали групу посадовців Одеської міської ради, яких підозрюють у здирництві та отриманні хабарів за непроведення демонтажу рекламних об’єктів в місті.

Поділитися