18 листопада 2022 р. 13:01

Правоохоронці на Миколаївщині викрили канал з незаконним постачанням зброї та боєприпасів

Фото: Нацполіція Миколаївської області

(Фото: Нацполіція Миколаївської області)

Житель Миколаївщини намагався незаконно продати ящик гранат, піхотний вогнемет та гранатомет. Цей набір зловмисник оцінив у 1800 доларів США.

Про це повідомляє ГУ Національної поліції в Миколаївській області.

"Під час розслідування правоохоронці з’ясували, що 26-річний зловмисник підшукував клієнтів, серед осіб з кримінальним минулим. Після чого домовлявся із ними про ціну та здійснював поставку зброї та боєприпасів замовникам", - йдеться в повідомленні.

Одразу після продажу ящика, у якому містилося 20 гранат, піхотного вогнемета та протитанкового гранатомета, правоохоронці затримали зловмисника.

Поліція під час обшуку вилучила зброю та боєприпаси, грошові кошти, отримані в результаті злочинної діяльності, та інші докази протиправної діяльності затриманого.

Чоловіку вже повідомили про підозру за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального Кодексу України «Придбання, зберігання, вогнепальної зброї, бойових припасів, без передбаченого законом дозволу». Найближчим часом йому оберуть запобіжний захід. Зловмиснику загрожує до семи років ув’язнення.

Нагадаємо, що в Миколаєві 52-річну жительку судитимуть за держзраду.

Читайте також, що на Миколаївщині СБУ викрили склад боєприпасів армії рф.

Поділитися