12 травня 2022 р. 14:19

Поранений поліцейський та загибла жінка: пенсіонер з Одещини обстріляв з рушниці правоохоронців

ФОТО: Національна поліція

(ФОТО: Національна поліція)

Власник будинку водному з населених пунктів Роздільнянського району Одеської області відкрив вогонь по групі співробітників Служби безпеки України, бійців національної гвардії та поліцейських, які проводили контрдиверсійні бойові заходи по виявленню осіб, пов’язаних з криміналітетом та «російським миром». 

Як повідомляють в пресслужбі Головного управління Національної поліції в Одеській області, 73-річний чоловік почав стріляти в правоохоронців з гладкоствольної рушниці щойно побачив наближення їх до двору та поранив одного з поліцейських.

В ході затримання зловмисника поранення отримала його дружина. Жінка до прибуття «швидкої» померла від крововтрати, поліцейського доправили до лікарні і прооперували, він потребує значного переливання крові.

Про подію проінформовано Державне бюро розслідувань. Вирішується питання про її правову кваліфікацію. 

Нагадаємо, Патрульні поліцейські Одеси затримали 11 травня в Київському районі міста чоловіка, який фотографував місце куди днями влучила російська ракета

Раніше Патрульні поліцейські та військові затримали в Одесі двох підозрілих чоловіків, які знімали об'єкти інфраструктури та позиції бійців Збройних сил України.

Правоохоронці затримали в Одесі під час подовженої комендантської години, 9 травня, декількох порушників – ймовірних диверсантів і коригувальників вогню.

Більше про російське вторгнення у хроніці ІзбірКома

Поділитися